Victor Ponta, despre dosarul sau: Nimeni nu a venit la mine să îmi ofere bani

Vlad Toma | 16.09.2016

Victor Ponta, fostul premier al Romaniei, a declarat aseara, in emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, ca Romania ar avea cei mai slabi lideri din ultimii 20 de ani si ca situatia tarii o sa se inrautateasca.

Pe aceeași temă

 

Ponta a criticat faptul ca premierul Romaniei nu a mai participat la intalnirea cu premierii Bulgariei si Serbiei: "Suntem într-un context regional pe care nu l-am mai văzut de mult timp. Nu mai avem niciun prieten în jur. Anul trecut am făcut un grup, la Craiova, unde am fost trei premieri. Anul acesta au fost tot trei, dar România nu a fost acolo, a fost cel al Ungariei," a spus Victor Ponta, in emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3.

 

Fostul premier a respins acuzatiile legate de vizita lui Tony Blair in Romania: “Am fost șase ani președintele PSD. Am semnat mii de candidaturi, primari, CJ, deputați, senatori, europarlamentari... Nu doar că vă jur, cu mâna pe Biblie, că nimeni nu a venit la mine să îmi ofere bani, nici măcar nu au îndrăznit... Nu am făcut niciodată așa ceva, nu cred că cineva în poziția mea a făcut acest lucru."

 

Ponta a criticat interdictia de a pleca din tara: „Dacă sunt acuzat de ceva, e dreptul meu constituțional să mă apăr. Să spun punctul meu de vedere. M-am dus în fața judecătorului, l-am spus acolo. Și apoi cu interdicția de plecare din țară. Domne, sunt vreun Osama bin Laden? Aveam să mă duc să mă întâlnesc cu cinci prim-miniștri și de la DNA mi-au zis că mai bine să nu mă duc, mai bine să nu se afle acolo. S-a pronunțat judecătorul și s-a pronunțat la fel. Ieri am fost plecat din țară. Am o obligație să plec și să vorbesc cu un premier vecin și prieten.”

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22