Victor Ponta despre noul presedinte al PSD: Nu sunt prostanac sa incep sa-l sap

P.c. | 29.07.2015

Pe aceeași temă

Premierul Ponta a declarat aseara, la B1 Tv, ca ramane in continuare interesat de PSD desi nu mai este presedintele partidului, precizand insa ca noua conducere poarta de acum responsabilitatea pentru deciziile politice interne. 


"Ma intereseaza PSD pentru ca nu am facut niciodata politica in niciun alt partid, nici nu o sa fac in alt partid, dar responsabilitatea deciziilor politice, cine este sef nu stiu unde, cine face liste, pe cine numeste partidul in functii pur politice nu mai este responsabilitatea mea, este a conducerii actuale, iar eu o sustin. Adica sa nu credeti ca incep sa fac.., doar nu sunt prostanac sa ma apuc, de acum, de a doua zi sa-l sap pe noul presedinte. Eu il ajut", a declarat premierul, la postul B1 TV, conform ziare.com.
 

Ponta a mai spus ca se simte in stare sa fie in continuare "un prim-ministru performant". "Si faptul ca nu am si responsabilitatea de a conduce partidul este in acest moment un sprijin. Adica este un moment in care pot sa-mi folosesc toate fortele pentru asta", a mai declarat premierul. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22