Victor Ponta despre Vanghelie: Ori lipsit de inteligenta ori foarte ticalos sa fii ca sa spui ca eu conduc DNA

A.g | 16.03.2015

Pe aceeași temă

Premierul Victor Ponta a catalogat duminica ca acuzatiile pe care Marian Vanghelie i le-a adus, ca ar conduce din umbra DNA-ul, drept opera unui om "lipsit de inteligenta" fie " foarte ticalos", informeaza ziare.com
 

 

"Cred ca esecul lui Vanghelie si al lui Geoana, ca ei sunt impreuna, a fost evident acum o saptamana-doua. Trebuie sa fii ori foarte ticalos, ori foarte lipsit de inteligenta sa tipi la televizor ca Ponta controleaza DNA-ul, cumnatul meu e cercetat. Marian Vanghelie are multe defecte, dar e un tip inteligent, stie ca nu aveam cum", a declarat Victor Ponta. Marian Vanghelie, a declarat, vineri seara, inainte de a intra in sala de judecata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde magistratii au decis arestarea sa preventiva ca are un loc in celula pentru Victor Ponta si Gabriel Oprea.


Totodata, iubita lui Marian Vanghelie, urmarita penal fiind acuzata de operatiuni financiare incompatibile cu functia de deputat a spus ca edilul este nevinovat si ca amandoi sunt victimele unei razbunari politice.In timp ce Victor Ponta se ascunde "sub fusta mamei", spune aceasta, "in PSDsunt oameni decapitati".

"Eu am avut curaj, demnitate si onoare sa-mi dau demisia din Parlament, sa nu ma ascund dupa fusta mamei cum face Ponta, sunt un om corect si nu am nimic de ascuns, vreau ca Justitia sa isi faca treaba.

Atat ii spun: 'Victor, Victor...'. In mod cert e o razbunare, sunt in politica de ani de zile, sunt in politica de cand m-am nascut in aceasta familie onesta, demna. Marian este tatal copilului meu, este nevinovat. Am intrat amandoi in acest malaxor politic, este o mizerie extraordinara. Eu nu mai vreau sa intru in acest circ al imunitatilor. (...) Sunt oameni pur si simplu decapitati in PSD
, e o mizerie de nedescris", a continuat Oana Mizil.


Marian Vanghelie a fost arestat pentru 30 de zile in dosartul in care a fost acuzat de luare de mita si favorizarea omului de afaceri Marin Dumitru atribuind firmei acestuia contracte de lucrari publice.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22