Victor Ponta, despre votul parlamentarilor in cazurile Valcov, Sova, Niculescu: PSD NU va BLOCA actiunile Justitiei

P.c. | 25.03.2015

Pe aceeași temă

Victor Ponta, premierul Romaniei, a scris, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca PSD nu va bloca actiunile Justitiei si ca, indiferent de votul Parlamentului, cei doi senatori  PSD, Darius Valcov si Dan Sova, la fel ca si deputatul PNL Theodor Nicolescu, pot fi trimisi in judecata.

 

"Pozitia mea si a PSD este aceea de a nu bloca actiunile Justitiei! Si, indiferent de votul de azi al Parlamentului, TOTI cei trei parlamentari in cauza POT fi trimisi de procurori in fata judecatorilor (in libertate sau in stare de arest) pentru a se stabili daca sunt vinovati sau nu!".

 

Ponta considera ca PNL a transformat acest vot intr-o noua batalie politica: "voturile de azi din Senat si Camera Deputatilor privind cereri de arestare preventiva au fost total deturnate de PNL si propaganda basista intr-o batalie pur politica (ideea de justitie fiind total confiscata de cativa lideri PNL, folosita doar politic si demagogic, dovada ca ignora total cazul deputatului PNL Nicolescu si se refera doar la Senat)!"
 

CITITI SI: Darius Valcov, Dan Sova si Theodor Nicolescu afla astazi daca vor fi ARESTATI PREVENTIV

 

"Aceasta este realitatea juridica, restul este doar ipocrizie cu care PNL ne-a obisnuit inca din momentul 2013, cand liderii lor au propus legea amnistiei, pentru ca apoi in public sa se spele pe maini ca Pilat din Pont! Orice suprapunere a bataliei politice peste cauze din justitie este profund gresita si ma delimitez cu hotarare de asa ceva!", sustine Victor Ponta.
 

Senatul si Camera Deputatilor vor decide astazi daca aproba cererile de incuviintare a retinerii si arestarii preventive in cazul lui Theodor Nicolescu, deputat PNL si a senatorilor PSD Dan Sova si Darius Valcov

 

CITITI SI: Victor Ponta, evaziv in privinta votului PSD in cazul Sova-Valcov: De ce ma intrebati pe mine?

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22