Victor Ponta ii numeste dusmani si detractori ai Romaniei pe cei care au cerut discutarea cazului sau in Parlamentului European. Eurodeputatul Cristian Preda ii raspunde

P.c. | 03.07.2015

Pe aceeași temă

Europarlamentarul Cristian Preda i-a raspuns lui Victor Ponta, pe contul sau de Facebook, acuzandu-l pe acesta ca foloseste un limbaj imprumutat de la comunistii din anii 50-60 pentru a-l caracteriza. Ponta l-a introdus pe Cristi Preda in categoria "dusmanilor si detractorilor" Romaniei pentru ca a cerut analizarea cazului sau in Parlamentul European.


"Victor Ponta foloseste un limbaj imprumutat de la comunistii din anii 50-60, pentru a ma caracteriza: sunt 'dusman si detractor'. De ce crima ma fac vinovat? Aici intervine manipularea. Premierul nostru sustine ca as fi cerut discutarea Romaniei in plen. E fals. Am cerut anchetarea lui Ponta de catre PE. Orice om normal intelege ca anchetarea lui Ponta si criticarea Romaniei sunt doua lucruri diferite", a scris pe Facebook Cristian Preda.
 

Europarlamentarul l-a acuzat pe Victor Ponta ca s-a sustras anchetei procurorilor DNA: "Iar motivul solicitarii mele e cunoscut de toata lumea. Cand a trebuit sa dea ochii cu procurorii, Ponta a facut doua lucruri: a mobilizat majoritatea pentru a bloca investigatia, apoi, vazand ca gluma se ingroasa, a dat bir cu fugitii si s-a ascuns sub fustele lui Erdogan. Socialistii europeni si complicii lor vor trebui sa raspunda pentru protejarea unui asemenea personaj ridicol. E de la sine inteles ca limbajul suburban folosit de Ponta nu ma va descuraja si voi continua sa spun adevarul despre socialistii romani si despre felul in care ei isi bat joc de cetatenii romani", a notat Cristian Preda.
 

Victor Ponta si-a exprimat bucuria ca propunerea de a discuta cazul Romaniei in Parlamentul European, alaturi de cazul Ungariei, nu a trecut de votul in Comisia Libe: "Vesti bune de la Bruxelles de la Parlamentul European! Pe langa traditionalii dusmani si detractori ai Romaniei - (Monica Macovei, Cristi Preda si inca 2-3 europarlamentari PPE) exista insa si multi prieteni onesti ai tarii noastre! Acestia au respins azi in Comisia LIBE solicitarea sicofantilor mentionati mai sus de a se discuta in plen situatia Romaniei la fel ca a Ungariei!", a scris pe Facebook Victor Ponta.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22