Victor Ponta: In acest moment nu exista Opozitie

T.d. | 04.05.2015

Pe aceeași temă

Premierul Romaniei sustine ca, asa cum se prezinta situatia politica actuala, Opozitia este inexistenta, in sensul de alternativa.

Prin Opozitie eu inteleg o alternativa. Exista Opozitie in sensul ca cineva ne cearta tot timpul, dar nu exista o alternativa. Exista, e bun sau e rau, Guvernul Ponta, in partea cealalta nu exista nimic”, a spus Victor Ponta, intr-un interviu pentru Agerpres.

Seful Executivului a mai aratat ca trateaza serios o eventuala motiune de cenzura.

O motiune de cenzura este intotdeauna un lucru serios sau ar trebui sa fie, este instrumentul principal al Opozitiei, se depune o data intr-o sesiune parlamentara si cu siguranta ca si in aceasta sesiune (…) o vor depune” a spus premierul si liderul PSD.

El a mai spus ca se bazeaza pe o majoritate stabila, iar in acest context motiunea de cenzura “ar putea fi un lucru intr-adevar folositor daca se vor dezbate niste teme importante”

In ce priveste relatia cu Palatul Cotroceni, Victor Ponta arata ca alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte al tarii a determinat o intrare in normalitate, “in sensul in care nu suntem intotdeauna de acord cu tot, dar putem sa discutam, sa gasim lucruri comune, putem sa nu ne dam in cap sau sa ne criticam doar pentru ca suntem din alt partid”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22