Victor Ponta isi trimite ministrii sa ia notite de la Barack Obama

T.d. | 21.01.2015

Pe aceeași temă

Premierul Victor Ponta le-a dat exemplu ministrilor din cabinetul sau discursul anual privind Starea Natiunii, sustinut noaptea trecuta de presedintele american Barack Obama. Ponta a motivat gestul prin necesitatea de a vedea “lucruri pe care le avem si noi de facut”, potrivit Agerpres.

"Pentru cei care azi noapte nu ați urmărit mesajul președintelui Obama, să vă găsiți timpul să îl urmăriți ca să vedeți lucruri pe care le avem și noi de făcut. Adică să ne ocupăm de viața oamenilor. A vorbit de solidaritate, de modul de taxare mai echilibrat, a vorbit de sprijinul pentru studenți și pentru categoriile defavorizate și pentru clasa medie”, a spus Ponta.

Seful Executivului a mai aratat ca: “Asta trebuie să facem și noi zi de zi. Am încercat să facem. Și direct: lăsați politica, cine cu cine face guverne și când vin doamna Gorghiu și domnul Vanghelie la guvernare! Haideți noi să ne facem treaba față de cei care ne-au pus în aceste funcții și care așteaptă să vadă în continuare ce facem cu pensiile, cu salariile, cu infrastructura, cu dezvoltarea locală, cu educația, cu sănătatea, cu mediul, cu lucrurile care privesc viața de zi cu zi a oamenilor", a spus premierul, miercuri, la începutul ședinței săptămânale de Guvern.

Totodată, șeful Executivului le-a cerut membrilor cabinetului să meargă mai mult în teritoriu pentru a performa în funcțiile în care se află.

Președintele american Barack Obama și-a susținut marți, în fața Congresului Statelor Unite ale Americii, discursul anual privind Starea Națiunii, ocazie de a trece în revistă principalele mize ale anului care a început.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22