Victor Ponta: Ministrul Teodorovici trebuie sa gaseasca o solutie mai eficace in privinta impozitarii bacsisului

P.c. | 17.05.2015

Pe aceeași temă

Victor Ponta a declarat sambata, ca Guvernul va renunta la ordonanta privind impozitarea bacsisului, dar ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, ca trebui sa gaseasca o solutie mai buna in aceasta privinta, relateaza Hotnews.


"A avut ieri (vineri - n.r.) domnul Teodorovici o intalnire cu tot mediul de afaceri, in special din industria serviciilor. Ei erau cei care ne-au propus sa impozitam bacsisul, acum dupa prima luna s-au razgandit si ei, s-a razgandit si domnul Teodorovici, il astept miercuri cu o propunere concreta. Din 100 de masuri pe care le luam, nu cred ca sunt bune toate, poarte sunt 90. Daca 10 sunt proaste nu perseveram in ele, asa ca nu am nimic in ideea de a face un pas inapoi intr-o chestiune daca merge prost. N-am nicio problema sa facem un pas inapoi sau sa gasim o solutie mai desteapta si il astept pe domnul Teodorovici miercuri la sedinta de Guvern cu o propunere mai eficace decat cele de pana acum", a afirmat Victor Ponta.
 

CITITI SI: VIDEO UPDATE Ministrul Finantelor anunta eliminarea impozitarii bacsisului. Eugen Teodorovici: Impozitul forfetar, posibil din 2016

 

In context, prim-ministrul a precizat ca, in urma actiunilor de combatere a evaziunii fiscale, in primul trimestru al anului au fost inregistrate incasari la buget de un miliard si jumatate de euro.

"La ce nu fac un pas inapoi este faptul ca efortul de combatere a evaziunii fiscale la nivel national este un lucru esential pentru Romania si daca am obtinut un miliard si jumatate de euro in plus incasari la buget in primele luni, nici nu vreau sa ma gandesc cata evaziune fiscala este daca cu un pic de sperietura am scos un miliard si jumatate de euro in primul trimestru", a conchis Victor Ponta.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22