Victor Ponta: Pot sa imi fac un doctorat pe tema autostrazii Comarnic-Brasov

P.c. | 13.01.2015

Pe aceeași temă

Premierul Victor Ponta a afirmat ca isi poate "face un doctorat" pe tema constructiei autostrazii Comarnic-Brasov, el dorind astfel sa arate ca stie in amanunt detaliile financiare si tehnice ale acestui proiect, amanat de mai multe ori de catre autoritati, relateaza Hotnews.


Prezent la Ministerul Transporturilor pentru prezentarea prioritatilor de infrastructura rutiera aferente perioadei 2015-2016, lui Ponta i s-au cerut de catre jurnalisti detalii legate de proiectul autostrazii Comarnic-Brasov, acesta raspunzand ca le cunoaste in amanunt, deoarece s-a ocupat de proiect.

"Sper ca nu mai suntem in direct (ca transmisii TV-n.r.), ca sa va spun ca pe Comarnic-Brasov pot sa imi fac un doctorat deja", a spus, zambind, Ponta.

CITITI SI: Monica MACOVEI cere EXCLUDEREA lui PONTA din AVOCATURA: A intrat FĂRĂ EXAMEN și a folosit un titlu de DOCTOR obținut prin FURT


El a precizat ca, pana pe 15 februarie, trebuie decisa semnarea contractului de constructie sau rezilierea procedurii daca nu exista un acord politic pe termen lung pentru derularea proiectului.

In luna decembrie, premierul Victor Ponta a anuntat ca a trimis o scrisoare catre rectorul Universitatii Bucuresti in care il notifica asupra faptului ca renunta la titlul de doctor in drept acordat in 2003, iar Guvernul a modificat, prin ordonanta de urgenta, Legea educatiei, pentru a permite oricarui detinator de titlul stintific sa renunte la acesta.

Lucrarea de doctorat a premierului Victor Ponta a fost subiectul unor acuzatii de plagiat.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22