VIDEO Campania lui Dăncilă: Discurs în fața a 30 de pensionari și „Lăsați-ne, mă, să jucăm șah, măi”

Laurentiu Gheorghe | 16.10.2019

Candidatul PSD, Viorica Dăncilă pusă în situații jenante ce echipa de campanie. La fetești a vorbit în fața a 30 de oameni și a fost apostrofată de un pensionar în parc: „Lasăți-ne, mă să jucăm șah, măi!”

Pe aceeași temă

Miercuri, aflată în campanie electorală, în județul Ialomița, Viorica Dăncilă aflată în vizită în județul Ialomița a fost pusă în situația jenantă de a ține un discurs în fața a doar 30 de oameni aduși într-o sală din primăria Fetești. Ce distanță față de lansarea în cursa pezidențială a lui Victor Ponta de pe stadionul Național în fața a zeci de mii de PSD-iști, confeti și artificii.

În imaginile puse la dispoziția presei de PSD se vede lipsa de entuziasm a candidatului partidului la prezidențiale.

„Am convingerea că împreună cu toți românii care vor vrea să vină alături de noi și vă sfătuiesc să țineți porțile larg deschise. Este lupta noastră a tuturor, de la cel mai mic până la cel mai mare, pentru această țară, pentru copiii noștri, pentru respectul pe care îl merită această țară. Să ne prezentăm cu toții la alegeri pe 10, intrăm în turul doi și împreună să câștigăm alegerile prezidențiale”, le-a spus Dăncilă celor aflați în fața sa.

„Îi chem pe toți cei cu inimă de român să mi se alăture și împreună să creionăm un viitor mai bun pentru români și România”, a încheiat ea, fără convingere.

În continuare, a ieșit cu tot alaiul de campanie pentru a face o baie o mulțime în parc, doar că unii nu s-au arătat foarte încântați de vizita electorală. Unul dintre pensionarii care juca șah a fost atât de deranjat că i-a fost întrerupt jocul, încât le-a spus grupului de PSD-iști de mai multe ori „Lăsați-ne, mă, să jucăm șah!”.

Unul dintre membrii echipei de campanie a prezidențialului PSD i-a replicat iritat bărbatului care nu si-a menifestat în mod plenar bucuria de a o întâlni pe șefa de partid l-a apostrofat „Ce-ai, măi, dar cine te oprește?”

”Haide, hai”, a mai spus pensionarul.

Momentul poate fi văzut la minutul 3:40

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22