VIDEO Cazurile Sebastian Ghiță și Olguța Vasilescu îi dau emoții lui Liviu Dragnea

Tudor Despina | 01.04.2016

Anchetele DNA asupra Olguței Vasilescu și a lui Sebastian Ghiță îl emoționează pe liderul PSD, Liviu Dragnea.

Pe aceeași temă

 

Reținerea primarului din Craiova, miercuri, de către DNA într-un dosar de corupție a provocat reacții din PSD, partid din care face parte Olguța Vasilescu. Președintele partidului le-a cerut colegilor juriști să elaboreze un ghid de practici pentru primarii aflați în campanie electorală, pentru a preîntâmpina o situație similară celei de la Craiova. Liderul social-democraților cere respectarea directivei europene privind prezumția de nevinovăție, iar cătușele să devină istorie.

 

Și eu şi colegii am fost foarte afectați de imaginea colegei noastre în cătuşe, au fost imagini cu un puternic impact emoţional. Uman suntem alături de Olguţa, este colega noastră, ea a fost susţinută pentru primăria CraioveiSăptămâna viitoare, cu colegii cu pregătire juridică, să vedem dacă este nevoie de o clarificare legislativă, pentru că mulţi colegi primari vor să ştie ce se poate face. Să analizeze bine şi să fie acest ghid, ce nu trebuie să facă un candidat în campanie”, a spus joi Liviu Dragnea.

 

Președintele social-democraților a comentat și votul din Parlament în cazul lui Sebastian Ghiță tot într-un registru emoțional. “Ieri a fost, după părerea mea, un vot cu un profund caracter emoțional. Clar generat de discursul domnului Ghiță, poate generat și de alte motive”, a spus vineri Drangea, adăugând că “atât timp cât în Constituție rămâne această competență a Parlamentului să se pronunțe asupra unei cereri a Parchetului, vom avea astfel de situații”.

 

 
Conferință de presă după Reunirea Biroului Permanent Național ...

Liviu Dragnea despre votul din Parlament împotriva arestării lui Sebastian GhițăLive aici: https://www.privesc.eu/arhiva/66382

Posted by Privesc.Eu on Thursday, March 31, 2016

 

Miercuri, deputații l-au salvat pe Sebastian Ghiță după ce au respins cererile DNA pentru reținerea și arestarea deputatului, cercetat într-un nou dosar de corupție. Joi, procurorii anticorupție l-au plasat pe Ghiță sub control judiciar și i-au fixat o cauțiune de 13 milioane de euro.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22