VIDEO COTROCENI Iulian Matache a depus juramantul de investitura pentru functia de ministru al Transporturilor

P.c. | 17.07.2015

Pe aceeași temă

Iulian Matache a depus astazi, la Cotroceni, jurământul de învestitură in functia de ministru al Transporturilor. La ceremonie au participat vicepremierul Gabriel Oprea si președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea. Premierul Ponta si Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, nu au participat, relateaza Agerpres.

 

 

Administratia Prezidentiala a anuntat ieri, intr-un comunicat de presa, ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat "Decretul prin care se numeste in functia de membru al Guvernului domnul Iulian-Ghiocel Matache, ministru al Transporturilor".

 

Premierul Ponta a anunțat cu o zi inainte, pe Twitter, propunerea lui Iulian Matache pentru postul de ministru al Transporturilor, după ce președintele Klaus Iohannis a respins numirea lui Mihai Fifor. In baza deciziei BPN al PSD am decis sa-l propun pe dl Iulian Matache pentru functia de Ministru al Transporturilor! Ii urez succes!”, a scris in mesajul de pe Twitter, premierul.

 

CITITI SI: Iohannis RESPINGE nominalizarea senatorului PSD Mihai Fifor la Ministerul Transporturilor. Ponta: Nu credeam că ne întoarcem la vremurile lui Băsescu

 

Numele lui Matache, secretar de stat în minister, a mai fost vehiculat ca posibil înlocuitor al lui Ioan Rus. El a condus Direcţia Dezvoltare din cadrul CJ Vrancea până în mai 2012, când USL a preluat guvernarea si a fost numit secretar de stat la Ministerul Dezvoltării. Ulterior, în martie anul trecut, a fost mutat la Ministerul Transporturilor, tot pe postul de secretar de stat.

 

Ioan Rus a demisionat, joi, din postul de ministru al Transporturilor, în urma declaraţiilor sale referitoare la românii din străinătate.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22