VIDEO Cristiana ANGHEL nu este de acord cu ARESTARILE PREVENTIVE pentru CORUPTIE. Amenintari cu PLANGERE PENALA pentru jurnalistii Andreea PORA si Sabin ORCAN

P.c. | 03.12.2014

Pe aceeași temă

Cristiana Anghel a comentat, intr-o intervenție telefonică la B1 TV, proiectul de lege privind graţierea pe care l-a iniţiat în iunie anul acesta. Lucrurile au degenerat atunci când Cristiana Anghel a spus că nu este de acord cu arestările preventive pentru fapte de corupţie. Cristiana Anghel a spus că va face plângere penală împotriva jurnaliștilor Andreea Pora și Sabin Orcan, relateaza DC News.

 

CITITI dialogul purtat de Andreea Pora, Cristiana Anghel și Sabin Orcan:

 

Cristiana Anghel: Eu am o singură întrebare. Au furat doar dintr-un anumit partid? Eu, în ultima perioadă, am văzut arestări doar dintr-un anumit partid.

Sabin Orcan: Terminați cu prostiile astea! Dați-vă licența în Drept. Faceți legi, dar habar nu aveți ce faceți.

Cristiana Anghel: Nu mă mai jigniți. Dacă eu am intrat în direct să discut civilizat, dumnevoastră – care sunteți gazda – ar trebui să vă abțineți. Și mai sunteți și bărbat pe de-asupra!

Sabin Orcan: Eu nu sunt gazdă. Sunt invitat. Eu vă spun că habar nu aveți pe ce lume trăiți.

Andreea Pora: Dumneavoastră vreți să grațiați corupții. Vă prefaceţi că vreţi să graţiaţi femei gravide, dar de fapt urmăriţi să-i scăpaţi pe alţii. Asta este intenția. Poporul care a votat în 16 noiembrie s-a prins. Nu l-ați mai putut duce cu preșul.

Cristiana Anghel: Aduceți dovezi când spuneți asta. Dumneavoastră nu mă agreați.

Andreea Pora: Da, doamnă, nu vă agreez. Este dreptul meu să nu vă agreez. Nu agreez persoanele care fac greva foamei și fac șantajuri emoționale plătite de un om de afaceri. Nu îmi place ce se întâmplă.

Cristiana Anghel: Aveți grijă la ceea ce spuneți. Ați spus că a fost un șantaj emoțional făcut pe banii unui om. Aveți cuvântul meu de onoare că mâine aveți făcută plângere penală.

Sabin Orcan: Nu mai putem de frică.

Cristiana Anghel: Nu vă vedeți bârna din ochi. Doamna Sorina Matei, eu închid telefonul, iar cu ceilalți doi mă voi vedea în instanță.

 

 

Acum cateva zile senatoarea Cristiana Anghel, fosta invatatoare intrata in atentia publicului dupa ce a facut greva foamei, a declarat, pentru Gandul, ca s-a facut prea mult "tam-tam" pe tema imunitatii parlamentarilor, ea sustinand ca, de fapt, nu este vorba despre imunitate, ci despre "inviolabilitate": "Ganditi-va ca senatorii nu ar avea acest statut si - prin absurd - cei din DNA ar innebuni si ar hotari ca intr-o saptamana sa aresteze 200 de parlamentari fara sa mai aiba nevoie de avizul nostru. S-ar schimba, pur si simplu, echilibrul politic doar pentru ca niste oameni vor sa faca lucrul acesta?", a declarat Cristiana Anghel pentru Gandul.

 

De asemenea, fosta invatatoare grevista si-a exprimat nemultumirea pentru faptul ca o parte dintre senatori sunt nevoiti sa circule cu taxi-ul in timp ce institutii precum DNA si ANI primesc fonduri suplimentate de la bugetul de stat : "S-a ajuns intr-un stadiu... Totusi, in Senatul acela lucreaza niste demnitari. Ati mers la WC-urile de sus, ca sa vedeti ca nu exista sapun si hartie igienica? V-ati uitat la masinile cu care mergem noi de obicei? Si, stati putin, nu avem toti senatorii cate o masina. Este o masina de la dispecerat cu care suntem dusi, si pe care o asteptam in barul Senatului, cate o jumatate de ora, cate o ora, ca sa ne putem duce acasa. Si daca nu avem masina, mergem cu taxiul. Dumneavoastra vi se pare normal sa mergem cu taxiul? Si nu vorbesc ca platesc, dar vorbesc despre siguranta demnitarului.", conform Hotnews.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22