VIDEO Liviu Dragnea, despre rectificarea bugetara: PSD sprijina Guvernul dar vrea sa fie informat. Ponta: E normal ca proiectele mari ale Guvernului să fie analizate și în PSD

P.c. | 27.07.2015

Pe aceeași temă

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat astazi, la inceputul sedintei Biroului Permanent National al partidului, ca PSD trebuie sa fie informat pentru a putea sprijini Guvernul, acesta fiind si motivul pentru ca a cerut ca proiectul de rectificare bugetara sa fie prezentat conducerii partidului inainte de aprobarea sa de catre Guvern. 

 


"Am vazut o oarecare stare de nervozitate legat de faptul ca in cadrul Biroului Permanent National al PSD primul ministru si ministrul de Finante prezinta proiectul de rectificare bugetara. Este un lucru convenit cu dl Victor Ponta, este o stare de normalitate. PSD sprijina actiunile guvernului dar pentru asta este bine sa fie informat", a declarat Dragnea, conform Hotnews.
 

CITITI SI: Rectificare Bugetara: Fonduri taiate de la Sanatatea, Cultura, Fonduri Europene si Energie. Care sunt ministerele care beneficiaza de bugete majorate

 

Sedinta de partid va fi urmata de o sedinta a coalitiei de guvernare care va incepe la ora 14.00. La sedinta BPN participa si Gabriel Oprea.

 

Ponta: E normal ca proiectele mari ale Guvernului să fie analizate și în PSD

 

Premierul Victor Ponta a declarat la randul sau că este normal ca proiectele mari ale Guvernului să fie analizate și în PSD. "Normal. Este foarte bine, inclusiv rectificarea. E o lege care va merge în Parlament. Vă aduc aminte că miniștrii de Finanțe — și domnul Teodorovici și domnul Vâlcov — au mers la toate partidele. Și la PNL au fost. Le-au explicat Codul fiscal, l-au înțeles, l-au votat și după aia s-au răzgândit. Deci, nu e normal? Logic. Până la urmă, Parlamentul este cel care votează", a afirmat prim-ministrul, înainte de ședința Biroului Permanent Național al PSD, conform Agerpres.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22