VIDEO Pesediști pupând și închinându-se la pancartele PSD, plus Dăncilă adulată în genunuchi

Laurentiu Gheorghe | 12.05.2019

La Iași, membrii PSD au dansat și au pupat pancartele cu sigla și mesajele PSD după care își fac semnul crucii. La Satu-Mare, un pensionar a îngenunchiat în fața lui Dăncilă „icoana vieții lui”.

Pe aceeași temă

Demență în timpul mitingurilor lui Dragnea din țară dar și la periplul premierului prin diverse orașe din Ardeal unde a fost trimisă să promită marea cu sarea și să preamărească realizările guvernării PSD.

Participanți la mitingul PSD de la Iași, de joi, au fost filmați în timp ce asistă la o scenetă ad-hoc în care câteva persoane sărută pancarte cu mesaje pro-PSD, dansează în cercul format de spectatori și își fac semnul crucii. După cum se observă din imaginile pe Facebook, unul dintre dansatori și pupători de afișe este îmbrăcat în port național și își satisface setea dintr-un PET de Borsec.

Un bărbat de 70 de ani i-a făcut o declarație de dragoste Vioricăi Dăncilă, în timpul întâlnirii dintre premier, afaceriștii pesediști din zonă și fermierii din Satu Mare. Când s-a apropiat de premier, bărbatul s-a pus în genunchi și i-a sărutat mâna.

„Când mă uit cu soția la dvs. la televizor, soția se uită la mine cu coada ochiului că oare nu intru în ecran? (...) Nu știu când o să vă mai văd, dar aș vrea să rămân cu o promisiune din partea dumneavoastră: vreau să vă ating și să-mi întindeți mâna. Vă iubesc tare mult!”, i-a spus pensionarul.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22