VIDEO Un convoi militar NATO a ajuns in Constanta. Peste o suta de vehicule blindate au ca destinatie baza militara americana de la Mihail Kogalniceanu

T.d. | 15.03.2015

Pe aceeași temă

O drona a filmat un convoi cu peste o suta de vehicule blindate care au ajuns sambata in Constanta. Aflat sub autoritatea NATO, convoiul are ca destinatie baza militara americana de la Mihail Kogalniceanu.

Imaginile surprinse de drona arată trenul care a intrat în ţară prin vama Curtici şi a cărui destinaţie finală a fost baza militară americană de la Mihail Kogălniceanu, potrivit Mediafax.

La Marea Neagră au loc exerciţii militare NATO, la care participă militari din România, Bulgaria şi Turcia. Exerciţiile navale vor include simulări de atacuri antiaeriene şi antisubmarin, precum şi activităţi de coordonare, potrivit Comandamentului maritim al Alianţei Nord-Atlantice.

Cele şase nave ale grupării NATO Standing Maritime Group-2 (SNMG-2), care desfăşoară exerciţii în Marea Neagră, fac o escală, de vineri până duminică, în Portul Constanţa.

Condusă de contra-amiralul Brad Wiliamson, SNMG-2 este una dintre cele patru grupări navale multinaţionale ale Alianţei Nord-Atlantice şi este alcătuită din fregatele HMCS Fredericton - Canada, TCG Turgutreis - Turcia, ITS Aliseo - Italia şi Regina Maria - România, crucişătorul american USS Vicksburg - nava comandant şi nava auxiliară FGS Spessart din Germania.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22