VIDEO Victor Ponta, in deschiderea Comitetului Executiv: Vreau sa ducem la sfarsit o guvernare de care nu avem de ce sa ne fie rusine. PSD ramane unit

T.d. | 22.07.2015

Pe aceeași temă

Premierul Victor Ponta a facut apel, astazi, la unitate in partid. “PSD nu e impartit in doua tabere”, a spus el, in debutul Comitetului Executiv National de la Palatul Parlamentului.

87 de membri ai Comitetului Executiv National al PSD se reunesc astazi, incepand cu ora 15.00, la Palatul Parlamentului, intr-o sedinta care va decide noul presedinte interimar al PSD.

Initial, cei doi candidati inscrisi in cursa pentru sefia PSD au fost Rovana Plumb, care a preluat conducerea partidului dupa retragerea lui Victor Ponta, si Liviu Dragnea, recent intrat in aceasta cursa. Ulterior, si Ecaterina Andronescu si-a anuntat intentia de a candida.

Liderii PSD ar putea decide de asemenea organizarea unui congres al partidului, actiune politica necesara pentru alegerea unei noi conduceri cu puteri depline, in conditiile in care functia de presedinte interimar nu exista in statutul PSD.

Astazi, in deschiderea CExN, premierul Victor Ponta a facut un apel la unitate in partid, subliniind intentia actualei coalitii sa duca la sfarsit guvernarea.

"O sa fim un partidul unit si dupa CEx de azi. Sunt convins ca am facut lucruri extraordinare si vom face si in continuare. Vreau sa ducem la sfarsit o guvernare de care dvs. nu aveti de ce sa va rusinati.

Cat voi face politica, voi fi membru al PSD, si cat voi fi membru al PSD, voi sustine conducerea PSD. Vreau sa va rog sa ma sprijiniti in continuare - 99 la suta din eforturile mele si incep sa fiu mult mai apt din punct de vedere fizic - vor fi pentru guvernare. Dvs., la anul, veti avea eforturile indreptate catre alegerile locale si parlamentare.

Cea mai mare onoare petnru mine a fost sa fiu presedinte al PSD si sa va zic ca mai avem inca foarte multe lucruri de facut impreuna. Multumesc tuturor membrilor CEx", a declarat Victor Ponta, potrivit Ziare.com.

"Din experienta dlui presedinte Iliescu, am aflat ca cel mai tare esti iubit cand esti numit si cand pleci din functie", a adaugat premierul.

Ponta a subliniat ca activitatea Executivului va continua in actuala formula de coalitie.

Indiferent cine va fi presedinte, trebuie sa se concentreze pe activitatea politica a partidului. Pentru partid, activitatea guvernamentala e un plus, nu un minus de acoperit", a mai declarat premierul.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22