Violeta Alexandru: Ministerul Muncii este în prag de evacuare. Budăi a omis să lase vreo informare

Dora Vulcan | 07.11.2019

La preluarea mandatului de ministru al Muncii, Violeta Alexandru a aflat că ministerul pe care-l conduce va trebui să evacueze actualul sediu în 60 de zile.

Pe aceeași temă

"La nivelul Ministerului, tocmai ce am constatat - deși fila din dosarul procesului verbal de predare-primire cu fostul ministru la acest capitol, al situațiilor speciale, mi-a indicat că nu ar fi nicio problemă pe care să o ridice în discuție - că trebuie să evacuăm acest sediu în mai puțin de 60 de zile, în considerentul unei solicitări de evacuare din partea Ministerului de Interne și față de care noi ar fi trebuit să găsim soluții în timp util", a spus Violeta Alexandru la preluarea mandatului de ministru al Muncii.

Ea a spus că soluțiile ar fi trebuit găsite până acum de predecesorul său, Marius Budăi, și și-a exprimat temerea că ar putea ajunge în situația de a nu avea nicio opțiune de funcționare la începutul anului viitor.

"Cred că aceste lucruri ar fi trebuit rezolvate din timp cu o bună planificare astfel încât să nu ajungem la un minister extrem de dificil și care are o serie de responsabilități, cu doar 2 luni înainte de termenul limită să fim în situația de a avea semne de întrebare cu privire la licitație. Din considerentul de anulare a acestei licitații, lucru la care mă gândesc, urmează să iau decizia în baza raportului structurii de specialitate, să ajungem în situația de a nu avea nicio opțiune de funcționare de la începutul anului viitor", a afirmat ea.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22