Viorel Ștefan anunță că el continuă să fie ministru în cabinetul Grindeanu până la apariția MO

Dora Vulcan | 15.06.2017

Ministrul Finantelor Publice Viorel Stefan anunță că el continuă să fie ministru și că își va exercita mandatul în continuare până la publicarea în Monitorul Oficial a deciziei de eliberare din funcție.

Pe aceeași temă

 

 

 "In acest moment, este important ca toate institutiile statului sa isi desfasoare activitatea normal, iar responsabilitatea ministerului pe care il conduc este sa asigure finantarea functionarii sistemului public. Este un semnal de continuitate si de stabilitate pe care vreau sa il transmit atat mediului de afaceri, cat si institutiilor internationale. Democratia din Romania este destul de matura pentru ca o criza politica sa nu afecteze economia tarii", afirma ministrul Viorel Stefan, într-un comunicat al Ministerului Finanțelor.

 

Viorel Stefan și-a depus demisia din functie in cadrul sedintei Comitetului Executiv al PSD de miercuri seara. Comunicatul informează că ministrul va continua sa isi exercite mandatul pana la publicarea deciziei de eliberare din functie in Monitorul Oficial.

 

Măcar și din acest punct de vedere, declarația ironică a lui Dragnea referitoarea la ”fantoma de la guvern” nu stă în picioare. Într-o tentativă de ironie, Dragnea a spus că Grindeanu ar fi singurul care mai crede că are guvern și că ar mai avea vreo autoritate să se afle la Palatul Victoria. Dragnea nu are dreptate nici din punct de vedere constituțional, ceea ce a transmis astăzi public și președinția României: funcția de premier devine vacantă doar după demisie sau prin trecerea unei moțiuni de cenzură.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22