Viorica Dăncilă îi cheamă pe românii înapoi în țară: România este „dinamică, ofertantă”

Laurentiu Gheorghe | 28.09.2019

Viorica Dăncilă a transmis din SUA că îi încurajează pe români să se întoarcă acasă sau să-și deschidă afaceri în țară, pentru că „România este dinamică, ofertantă”, se arată în comunicatul Guvernului.

Pe aceeași temă

Potrivit premierului, o altă oportunitate o reprezintă finanţările nerambursabile pe care Guvernul României, prin Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, le alocă pentru păstrarea, promovarea şi afirmarea identităţii româneşti în diaspora.

Premierul le-a amintit românilor din SUA de programele Diaspora Start-up și Start-up Nation, destinate în principal tinerilor antreprenori. Deși din comunicatul pare să vizeze mai degrabă mediul de afaceri, acesta este însoțit de o fotografie a Vioricăi Dăncilă cu doi preoți, remarcă HotNews.ro.

„Pledez pentru încredere într-un viitor pe care să îl construim împreună, la care să participe românii de acasă și dumneavoastră, cei de aici, pornind de la realitățile prezentului”, a subliniat premierul Viorica Dăncilă, se mai arată în comunicatul Guvernului.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22