Virgil Popescu, interimarul de la Economie, prima decizie: a anulat prelungirile de mandate din CA

Redactia | 09.09.2021

Prima decizie luată de ministrul Virgil Popescu, interimarul de la Ministerul Economiei, a fost să anuleze prelungirile de mandate în consiliile de administrație ale companiilor de stat.

Pe aceeași temă

Prima decizie luată de ministrul Virgil Popescu, după ce a preluat interimatul la Ministerul Economiei de la Claudiu Năsui, a fost să anuleze prelungirile de mandate în consiliile de administrație ale companiilor din subordinea ministerului. Informațiile inițiale ale Economedia au fost Virgil Popescu a anulat și concursurile cu subiectele extrase după noul sistem aleatoriu, însă ministrul a negat acest lucru.

Mai precis, Virgil Popescu a anulat o serie de prelungiri de mandate în consiliile de administrație care expirau luna aceasta. Ministrul Virgil Popescu a confirmat pentru Economedia această informație.

Reamintim că ministrul Claudiu Năsui a schimbat în prima parte a acestui an consiliile de administrație la o serie de companii din subordine, precum Romarm, Salrom, Mamaia SA, Băița SA, Plafar, Germisara, Uzina Automecanică Moreni, Metrom sau Societatea Națională Industria Optică Română SA (IOR). Motivele invocate erau pentru a numi în consiliile de administrație profesioniști potriviți provocărilor pe care le întâmpină fiecare companie în parte. Noii membri de CA erau în mare parte profesioniști din mediul privat.

Citește integral pe economedia.ro

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22