Vlad Voiculescu afirmă că USR PLUS ar putea să-l propună pentru portofoliul de la Sănătate

Laurentiu Gheorghe | 19.04.2021

Proaspăt remaniat, fostul ministru a Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că USR PLUS ar putea să-l propună din nou pentru aceeași funcție: „Nu e niciun argument ca să nu fiu din nou propus”.

Pe aceeași temă

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că ar putea fi nominalizat din nou de USR PLUS pentru portofoliul de la Sănătate. El spune că nu există niciun motiv pentru care USR PLUS să nu îl propună în Coaliție.

Afirmația a fost făcută într-un interviu la Europa FM, în contextul în care a vorbit despre necesitatea unei schimbări a modului în care se ocupă funcțiile din sistemul sanitar. Întrebat dacă este posibil să fie tot el propunerea Coaliției pentru ministerul Sănătății, Voiculescu a spus că este o variantă.

„Da, eu n-am văzut încă argumente prin care această variantă să fie complet scoasă de pe masă. Nu exclud intoarcerea mea la Ministerul Sanatatii. Daca as avea ce sa-mi reprosez, nu as avea curajul sa spun acest lucru", a declarat Vlad Voiculescu la Europa Fm.

Întrebat dacă la negocierile de astăzi din coaliție USR PLUS va merge cu propunerea ca el să fie din nou ministru al Sănătății, Voiculescu a răspuns că „asta e treaba Coaliției”.

„Dincolo de asta, nu e o funcție de care să mă agăț și, în general, nu o să mă agăț de funcții. Dar, USR PLUS are niște lucruri de făcut în Sănătate”, a mai declarat fostul ministru al Sănătății.

Vlad Voiculescu a declarat că demiterea sa din funcție nu a venit în urma unei analize a premierului. Fostul ministru mai admite că i-ar fi greu să lucreze cu premierul Florin Cîțu, căruia Alianța USR PLUS i-a retras sprijinul politic.

„Cu domnul Citu va fi greu de lucrat. Nu a demonstrat leadershipul, spiritul de echipă sau alte calități care credeam că îl califică pentru funcția de premier. Sunt niște reguli de bază. Nu continui să lași puterea cuiva dacă nu e folosită în interesul oamenilor care ne-au votat", a adăugat fostul ministru.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22