Vlad Voiculescu, despre Teodorovici și Vâlcov: Doi clovni, groparii economiei românești

Redactia | 22.12.2018

Vlad Voiculescu i-a criticat în termeni duri pe Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, și Darius Vâlcov, consilierul premierului Dăncilă, pentru emiterea ordonanței de urgență privind ”taxa pe lăcomie”.

Pe aceeași temă

„Mă uit la conferința de presă cu acești doi clovni, gropari ai economiei românești. E clar: tot ce se ia, se ia fără nicio noimă. Tot ce se dă, se dă cu dedicație”, spune Vlad Voiculescu.

Fostul ministru adaugă că „fiecare jurnalistă care ia cuvântul le dă o lecție incredibil de rușinoasă”.

„Un grăunte de rușine dacă ar fi avut acești indivizi ar fi plecat astăzi undeva la naiba în praznic să nu îi mai vadă nimeni la față. Dar ce rușine... e vremea bandiților la drumul mare!”, a completat el.

„PS Nu știu dacă ați observat... dar Darius Vâlcov vorbește exact ca Sorin Ovidiu Vântu. Același timbru vocal. Exact aceeași "coerență". Exact aceeași șmechereală de infractor dovedit. Iar Teodorovici... e cum zice Elena Calistru: Teodorovici este pentru Vâlcov ce este Dăncilă pentru Dragnea”, spune fostul ministru pe pagina sa de Facebook.

Guvernul a decis plafonarea preţului la gaze şi la energie electrică pentru următorii trei ani, pentru toţi consumatorii casnici, a anunţat, vineri seară, consilierul premierului Darius Vâlcov, menţionând că preţul va fi plafonat şi pentru consumatorii industriali.

„Prin această măsură, statul român nu câştigă niciun ban în plus, dimpotrivă, bugetul de stat va fi văduvit de aproximativ 1,5-2 miliarde de lei”, a spus Vâlcov, adăugând că acest cost va fi însă suplinit prin impunerea unei taxe de 2% din cifra de afaceri pentru toate companiile din energie.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22