Vlad Voiculescu și-a lansat oficial candidatura cu proiectul „Bucuresti, capitala oamenilor buni”

Laurentiu Gheorghe | 17.01.2020

Vlad Voiculescu, candidatul PLUS la Primăria Capitalei și-a lansat vineri proiectul „Bucureşti, capitala oamenilor buni: Orice plan serios de dezvoltare a unui oraş începe şi se termină cu oamenii săi”.

Pe aceeași temă

Șeful de partid al lui Voiculescu, Dacian Cioloș, prezent la lansarea oficială a spus despre candidatul PLUS că „are capacitatea de a aduna în jurul său oameni care să facă lucruri pentru oameni”.

„Peste cinci luni putem să alegem o nouă echipă la Primăria Bucureşti şi să dea tonul de acolo”, a spus Vlad Voiculescu. Acesta a afirmat că admnistraţia Firea „conduce oraşul pe contrasens” şi oferă vouchere şi luminiţe, acolo unde este nevoie de planuri serioase şi investiţii.

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, a explicat că Vlad Voiculescu a fost cel mai tânăr ministru din Cabinetul său şi l-a ales, nu pentru că făcea parte din sistemul sanitar, ci pentru că se implicase în sistem, de la cel mai mic nivel – „ducând citostatice cu plasa”.

„Cei care s-au perindat pe la Primăria Bucureşti nu s-au dus acolo ca să facă, ci ca să fie văzuţi”, a spus Dacian Cioloş, afirmând că Primăria Capitalei a fost pentru mulţi „o rampă de lansare”. Potrivit lui Cioloş, Bucureştiul trebuie să fie acum ”o rampă de lansare a bunului simţ şi a responsabilităţii”.

”Bucureştiul are nevoie de un om care să adune în jurul lui oameni, o echipă. Bucureştenii au nevoie de oameni cu idei. (…) Îl susţin pe Vlad Voiculescu pentru că sunt convins că are capacitatea de a aduna oameni care să facă lucruri pentru oameni”, a mai spus Dacian Cioloş.

Vlad Voiculescu împreună cu echipa sa afirmă că au consultat zeci de experţi şi au întrebat, prin chestionare şi conversaţii directe, peste 10.000 de oameni ce îşi doresc de la oraşul în care trăiesc, pentru ei şi famiile lor.

Alianța USR PLUS a anunțat că avea candidat comun la Primăria Capitalei. USR îl susține pe Nicuțor Dan, iar PLUS pe Vlad Voiculescu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22