Vlad Voiculescu și acarul Păun vinovat de întârzierea plăților pentru medicii

Laurentiu Gheorghe | 16.03.2021

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a declarat marți că de vină pentru întârzierea plăților medicilor din centrele de vaccinare este un funcționar public.

Pe aceeași temă

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că a aflat abia luni despre această situație: „Banii au fost ceruți ieri. Plățile au început să se facă. Astea nu sunt lucruri pe care le face ministrul. Există o întârziere, am evaluat. Cine este de vină? Un funcționar public este de vină. Câteodată există întârzieri și luăm măsuri să nu mai fie aceste întârzieri. Trebuia să completeze o hârtie. Eu am aflat ieri”, susține ministrul Sănătății.

Premierul Florin Cîțu a criticat marți întârzierea „nepermisă” a plăților pentru personalul medical din centrele de vaccinare.

De asemenea, Ministerul Finanţelor a transmis va aloca banii necesari pentru plata salariilor personalului medical din centrele de vaccinare, de îndată ce va primi solicitarea de la Ministerul Sănătăţii.

Luni, coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță, a declarat la Digi24 că niciun medic din centrele de vaccinare nu și-a primit de două luni banii pentru această activitate.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22