Vlad Voiculescu, vicepresedinte Erste Bank, cooptat sef de cabinet la Finanțe

Silvia Simion | 25.12.2015

Vlad Voiculescu se alatura echipei Ministerului de Finante in calitate de Director de Cabinet al Ministrului Anca Dragu, informeaza Ministerul Finantelor.

Pe aceeași temăVlad Voiculescu se intoarce in tara dupa 14 ani petrecuti la Viena, unde a absolvit cursurile de licenta si master ale Vienna University of Economics and Business Administration si a acumulat o experienta de peste 10 ani in domeniul financiar, noteaza Hotnews.

Ultima pozitie detinuta de Vlad a fost de Vicepresedinte in cadrul Diviziei de Finantari de Infrastructura a Erste Group Bank AG. 

Vlad este de asemenea implicat in mai multe proiecte sociale in special in domeniul sanatatii. El este initiatorul MagiCAMP iar din Iunie 2013 indeplineste rolul de Vicepresedinte si Trezorier al European Cancer Patient Coalition, mai informeaza MFP.

 

Dar cel mai interesant amanunt din biografia lui Voiculescu este faptul ca acum cativa ani a fost initiatorul retelei citostaticelor, dezvaluita in investigatia publicata pe Hotnews de Vlad Mixich in noiembrie 2012.HBO a realizat apoi, pe baza investigatiei HotNews un documentar, „Reteaua”, ce a fost difuzat in aceasta toamna.

Reteaua citostaticelor a fost alcatuita din voluntari care timp de mai multi ani au transportat in Romania, fara sa solicite niciun beneficiu material, medicamente esentiale in tratamentul cancerului care nu se gaseau deloc in spitalele si farmaciile romanesti.  

Nu pentru ca erau scumpe (majoritatea medicamentelor respective nu aveau preturi prohibitive), ci pentru ca autoritatile de la Bucuresti nu au fost capabile sa asigure aprovizionarea cu ele, a explicat jurnalistul Vlad Mixich.

 

Vlad Voiculescu s-a implicat si in sprijinirea victimelor incendiului de la clubul Colectiv, preocupat sa transfere la spitale din strainatate cat mai multi raniti.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22