Vladimir Putin ordona inceperea unor exercitii militare in zona Arctica. Flota Nordului, in starea de alerta maxima

P.c. | 16.03.2015

Pe aceeași temă

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a ordonat inceperea unor exercitii militare in zona Arctica. Exercitii vor dura cinci zile, la ele participand 38.000 de militari, 41 de nave de razboi, 15 submarine si 110 avioane si elicoptereFlota Nordului a fost pusa in stare alerta maxima, relateaza Hotnews.

 

Ministrul Apararii Serghei Soigu, care supervizeaza o modernizare costisitoare a fortelor armate, a declarat ca Rusia se confrunta cu noi amenintari la adresa securitatii sale, care au obligat-o sa isi intensifice forta militara si capabilitatile: "Noile provocari si amenintari la adresa securitatii militare necesita ca fortele armate sa isi amplifice capabilitatile militare. O atentie speciala trebuie acordata formatiunilor strategice din Nord", a spus Soigu. 
 

CITITI SI: Vladimir Putin recunoaste pentru prima data televizat implicarea Rusiei in Crimeea. Am transformat Crimeea intr-o FORTAREATA. Rusia era pregatita sa alerteze fortele NUCLEARE

 

NATO a facut noi acuzatii saptamana trecuta privind faptul ca Rusia inarmeaza separatistii din estul Ucrainei. Moscova si-au intensificat ambitiile in regiunea Arctica, bogata in resurse, unde imparte granita cu Norvegia (membru NATO).

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22