Voiculescu: Banda lui Pandele nu ne-a putut opri. Alianța USR-PLUS va avea candidați în Voluntari

Laurentiu Gheorghe | 23.08.2020

După scandalul legat de invalidarea candidaturilor USR-PLUS pentru Voluntari, presedintele PLUS Bucuresti, Vlad Voiculescu, a anuntat ca Alianta USR PLUS va avea candidati in Voluntari.

Pe aceeași temă

Candidaturile USR-PLUS pentru Primăria și Consiliul Local din Voluntari, fieful primarului Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, fuseseră respinse de Biroul Electoral de Circumscripție, care a decis că scrisul persoanei care a semnat declarația din subsolul paginii cu semnături trebuie să fie același cu cel din fiecare casetă din lista respectivă în care au fost completate datele personale ale semnatarilor .

Postarea lui Vlad Voiculescu:

Am câștigat!

Banda lui Pandele nu ne-a putut opri.

Alianța USR PLUS va avea candidați în Voluntari.

Cu o întreagă caracatiță în spate, cu 8 din 9 membri ai Biroului Electoral Local care aveau legături cu Primăria Voluntari, nu au reușit să ne oprească!

Justiția a anulat toate abuzurile lor. Las în comment detalii.

Pentru acuratețe însă, să ne amintim cum am ajuns aici: printr-o colaborare a tuturor partidelor vechi și a puilor acestora! Nominal, aici sunt cei care au încercqt prin abuzuri să ne scoată de pe buletinul de vot:

#PSD: Dobre Sabina. Avocat de casă al familiei Pandele, i-a reprezentat în diverse procese. Soţul - Dobre Dan - fost membru în consiliul de administraţie al "Green City Voluntari" (compania municipală de parcuri, amenajări), fost director al Companiei Municipale de Pază Bucureşti.

#PNL: Mildner Simona-Cristina. Angajat al Primăriei Voluntari, membru în consiliul de administraţie al aceleiaşi companii locale "Green City Voluntari". -

#PMP: Stelniceanu Dragoş Corneliu. Arhitect-şef al Primăriei Voluntari

#ALDE: Lazăr Daniela. Angajat în cadrul Poliţiei Locale Voluntari.

#ProRomânia: Lupaşcu Daniela Carmen. Coproprietar al mai multor imobile (teren, luciu de apă) cu consilierul judeţean PSD Leasă George Daniel din Voluntari. Fiul? Lupaşcu Ionuţ Gabriel e angajat al Primăriei Voluntari.

Cu excepţia USR PLUS, la Voluntari toate partidele fac parte din reţeaua Pandele.

PS am uitat ”vedeta” Biroului electoral, locțiitorul Președintelui Biroului Electoral, doamna SERBAN CARMEN NICOLETA - anchetata, din cate inteleg, impreuna cu domnul Pandele de DNA in 2007 pentru eliberare, in fals, de autorizatie de construire pentru compelx ATHOS. In prezent este Secretar General la Primaria Voluntari, post pe care il “detine” practic de vreo 14 ani.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22