Voiculescu îi spune lui Dragnea că transformă ţara «în ograda în care a înţărcat mutu' iapa»

E.b. | 05.01.2017

Liviu Dragnea, liderul PSD, a afirmat că fosta conducere a Ministerului Sănătăţii pregătea închiderea a 100 de spitale.

Pe aceeași temă

 


 În replică, fostul ministru Vlad Voiculescu a spus că există riscul ca Dragnea să transforme România din ”Grădina Maicii Domnului” în ”ograda în care a înţărcat mutu' iapa”, dacă va conduce ţara aşa cum înţelege sistemul sanitar.


Liviu Dragnea a spus că miniştrii din guvernul Grindeanu descoperă ”mine” lăsate de predecesorii lor din cabinetul Cioloş, dând exemplul Ministerului Sănătăţii.


”Ministrul Sănătăţii am înţeles că era foarte supărat pentru că se pare că o să găsească nişte documente care pregăteau închiderea a 100 de spitale pentru că spitalele respective nu au fost ajutate, nu au primit bani de la minister. Adică, în fiecare zi, colegii mei din Guvern tot descoperă mine în fiecare minister. Până la urmă, cineva va trebui să răspundă pentru această atitudine”, a declarat Dragnea, conform News.ro.


Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu a scris, pe Facebook, că aserţiunea lui Dragnea arată o necunoaştere a modul în care funcţionează sistemul sanitar.

 

Aud că domnul Dragnea spune la televizor că tocmai a descoperit la minister că eu voiam să închid vreo 100 de spitale. Dacă o să conducă ţara aşa cum înţelege sistemul sanitar, atunci din «grădina maicii domnului» (felicitări pentru metaforă, doamna Birchall!) ne va transforma rapid în ograda unde a înţărcat mutu' iapa”,

#caiverzipepereți
#numaifumațlapartid

 

PS La tehnocrați era acest obicei ... să ne facem temele înainte să vorbim. Dacă cineva de la PSD vrea totusi să-și ajute șeful să înțeleagă, poate citi aici: goo.gl/7lI74f, conchide Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

 

El a anexat postării sale un link către videoclipul melodiei ”Cai verzi pe pereţi”, interepretată de Smiley şi Alex Velea.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22