Zgonea, de la Mihai Viteazu la Zorro

Dora Vulcan | 10.05.2016

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a postat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie in care este costumat precum celebrul personaj Zorro, cu mesajul "Reforma rezista".

Pe aceeași temă

 

 

 

 "Mulțumesc mult pentru telefoane și mesaje online. Cel mai mult m-a distrat poza de mai jos, primită azi de la un prieten emoticon smile (poza cu el mascat ca Zorro - n.red.) E important să facem în viață ce considerăm necesar pentru victoria binelui, deci.... reforma rezistă! Cele bune, al vostru, Valeriu Z.", a scris Zgonea pe Facebook, citat de Hotnews, in contextul in care PSD incearca sa il indeparteze de la conducerea Camerei Deputatilor.

 

Liderul PSD Liviu Dragnea a comentat ironic postarea lui Zgonea pe Facebook, spunand despre fostul sau coleg de partid ca "a evoluat de la Mihai Viteazul la Zorro".

 

Valeriu Zgonea a intrat in conflict cu Liviu Dragnea acum doua saptamani, dupa condamnarea cu suspendare a lui Dragnea in dosarul "Referendumul". Zgonea a fost singurul membru PSD care a cerut atunci demisia lui Dragnea de la conducerea partidului, in urma condamnarii. La scurt timp dupa acest episod, Zgonea a fost exclus din PSD.

 

Social-democratii incearca acum sa il indeparteze pe Valeriu Zgonea de la conducerea Camerei Deputatilor, dupa ce i-au retras sprijinul politic pentru aceasta functie.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22