”My French Film Festival” este disponibil gratuit online

Silvia Simion | 18.01.2016

2016-02-18

Pe aceeași temă

”My French Film Festival” este disponibil gratuit pe platforma Orange TV Go, până pe 18 februarie şi prezintă 23 de pelicule, dintre care zece lungmetraje.

Filmele celei de-a şasea ediţii a My French Film Festival, primul festival online de film francez care se află în România la a doua ediție, vor fi disponibile prin platforma online myfrenchfilmfestival.com.  În România, producţiile din cadrul festivalului sunt subtitrate şi accesibile gratuit pe site-ul tvgo.orange.ro sau în aplicaţia Orange TV Go, traficul de date fiind taxat în funcţie de serviciul de internet folosit.

 

Anul acesta, juriul va fi alcătuit din cinci regizori de renume internaţional şi va fi prezidat în exclusivitate de un regizor străin, a cărui operă a generat un interes deosebit în lume. Membrii juriului se vor reuni la Paris şi vor fi prezenţi pe toată durata evenimentului, informează Institutul Fracez din Bucureşti.

 

Vor fi acordate premiul pentru regie Chopard, premiul publicului Lacoste - utilizatorii de Internet din întreaga lume pot vota pentru filmul lor preferat pe platforma online a festivalului, şi premiul presei internaţionale - juriul, compus din jurnalişti care colaborează cu principalele ziare străine, va desemna filmul câştigător.

 

MyFrenchFilmFestival este organizat de Unifrance cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, Ministerului Culturii şi al Comunicaţiilor francez, Ministerului Afacerilor Externe şi Europene francez.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22