Nottara îşi reia activitatea. Primul spectacol, pe 21 decembrie, la ArCuB

Fara Autor | 14.12.2015

2015-12-21

Pe aceeași temă

 

Teatrul Nottara îşi reia activitatea şi va prezenta un prim spectacol, "Crăciunul, altfel", pe 21 decembrie, de la ora 19.30, la sala ArCuB din strada Batişte din Bucureşti.

Teatrul Nottara din Bucureşti şi-a suspendat activitatea pe termen nedefinit, în urma promulgării de către preşedintele Klaus Iohannis a legii care prevede interzicerea desfăşurării de activităţi în clădirile cu risc seismic ridicat, până la consolidarea acestora.

 

"Crăciunul, altfel" este primul spectacol cu vânzare de bilete organizat de Teatrul Nottara după suspendarea activităţii ca urmare a acestei legii.

 

Teatrul Nottara a susţinut anterior un spectacol la Palatul Cotroceni, pe 5 decembrie, însă pentru acela nu s-au pus în vânzare bilete.

 

Conform site-ului teatrului Nottara, ”Crăciunul altfel” este o fantezie muzicală pentru solişti, pian, vioară, violoncel şi… All’s Choir, un spectacol realizat în parteneriat cu Asociaţia SmartArt.

 

All’s Choir revine pe scena Teatrului Nottara cu un spectacol inedit, o combinaţie armonioasă de muzică, dans şi teatru, care oferă spectatorilor pregătiţi de sărbătoare puntea dintre realitate şi ritualul artistic.

 

Formula magică de anul acesta îmbină refrene celebre (Hava Nagilah, Cielito Lindo, Volver, Kalinka şi Ciuleandra) cu colinde de pretutindeni, reorchestrate ingenios.

 

Sopranele Mădălina Constantin şi Anfisa Fugaru, membre All’s Choir, vor oferi o interpretare originală colindelor din repertoriul românesc şi internaţional.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22