Actorul Johnny Depp stârneşte controverse glumind despre o posibilă asasinare lui Trump

E.b. | 23.06.2017

Johnny Depp a stârnit controverse la festivalul Glastonbury din Marea Britanie, după ce a făcut o glumă. Actorul a fost invitat de organizatori să susțină un mic discurs de prezentare înainte de proiecția filmului său din 2004, "The Libertine"

Pe aceeași temă


 

El a vorbit despre o presupusă asasinare a lui Donald Trump, în timp ce pretindea că voia să calculeze perioada de timp care a trecut de când un actor a asasinat cu adevărat un președinte american, transmite Reuters, preluată de Agerpres.

 

Johnny Depp, în vârstă de 54 de ani, a fost invitat de organizatori să susțină un mic discurs de prezentare înainte de proiecția filmului său din 2004, "The Libertine", la acest festival muzical și de arte interpretative. Discuția dintre actor și spectatorii de la Glastonbury a deviat însă spre președintele american Donald Trump.

 

"E doar o întrebare, nu insinuez nimic... Când a fost ultima oară când un actor a asasinat un președinte?", i-a întrebat Johnny Depp pe spectatori, referindu-se probabil la actorul John Wilkes Booth, care l-a asasinat pe președintele Abraham Lincoln în 1865.

 

"Dar vreau să clarific o chestiune, eu nu sunt un actor. Eu mint pentru a-mi câștiga traiul. Totuși, a trecut ceva vreme de atunci, poate că a sosit timpul pentru asta", a adăugat Johnny Depp.


Johnny Depp, care este imaginea oficială a francizei cinematografice "Pirații din Caraibe", a părut conștient joi seară la Glastonbury de faptul că acele comentarii ale sale ar putea să genereze controverse puternice.

"Asta va ajunge în presă. Va fi oribil", a spus celebrul actor, înainte de a face declarațiile despre oportunitatea asasinării lui Donald Trump.

 

Comentariile starului hollywoodian au fost făcute la mai puțin de o lună după ce actrița de comedie Kathy Griffin a generat critici puternice în rândul societății americane, întrucât a apărut într-un set de fotografii ce o prezentau ținând într-o mână un obiect de recuzită creat sub forma unui cap însângerat și tăiat, care semăna cu cel al lui Donald Trump.

 

După acel incident controversat, CNN a concediat-o pe Kathy Griffin din emisiunea anuală de Revelion, pe care actrița o prezenta de câțiva ani pentru acest post de televiziune. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22