Adrian Zuckerman, propus de Donald Trump ambasador la București, audiat joi în Senatul SUA

Dora Vulcan | 17.06.2019

Adrian Zuckerman, avocatul propus de Donald Trump să fie noul ambasador american în România, va fi audiat joi în comisia de politică externă a Senatului.

Pe aceeași temă

Zuckerman este născut în România şi a emigrat în Statele Unite, împreună cu familia, pe când avea 10 ani, transmite Digi 24.

El a fost propus încă de vara trecută, dar procesul de validare a fost greoi. Casa Albă a trebuit să retrimită nominalizarea lui Adrian Zuckerman noului Senat, format după alegerile din toamnă.

După audierea în comisia de politică externă, avocatul care vorbește fluent româna, trebuie confirmat prin vot de plenul Senatului.

Republicanii au majoritatea în camera superioară a Congresului, aşa că propunerea lui Donald Trump pentru noul ambasador din România va fi, foarte probabil, acceptată.

Adrian Zuckerman a fost admis în baroul din New York în 1984, fiind partener în cadrul firmei internaţionale de avocatură Seyfarth Shaw LLP.

Anterior el a mai ocupat funcţia de co-coordonator al departamentului de servicii naţionale imobiliare şi pentru companii la Epstein Becker & Green, PC, New York, iar mai înainte a fost coordonator pentru proprietăţi imobiliare la Lowenstein Sandler, LLP, New York, scrie G4Media.

De asemenea, el a ocupat funcţia de preşedinte al unui juriu de selecţie judiciară al unei instanţe civile şi de arbitru pentru Consiliul Imobiliar din New York.

Activ în domeniul filantropic şi educaţional, Adrian Zuckerman este membru al consiliului Kids Corp şi face parte din consiliul absolvenţilor New York Law School (Facultatea de Drept din New York).

Are diplomă preuniversitară de la Massachusetts Institute of Technology şi a obţinut diploma în drept la New York Law School.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22