Amri, atacatorul din Berlin, a cerut Statului Islamic sa-i omoare pe "porcii de cruciati"

Vlad Toma | 23.12.2016

Anis Amri, autorul atentatului care a avut loc acum cateva zile in Berlin, ar fi jurat credinta liderului gruparii Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, si le-a cerut islamistilor din aceasta grupare sa se razbune pe cruciatii care ii bombardeaza pe musulmani.

Pe aceeași temă

 

"Mesajul meu pentru cruciatii care bombardeaza musulmanii zi de zi... Sangele lor nu va curge degeaba. Suntem o intreaga natiune in spatele lor si ne vom razbuna", a spus Amri, conform Reuters, care citeaza agentia Amaq.

 

"Le cer fratilor mei musulmani din intreaga lume... si in special celor din Europa, sa-i omoare pe porcii de cruciati, fiecare asa cum poate," a mai spus acesta.

 

Un camion a intrat luni seara in multimea de oameni aflata in apropierea unui targ de Craciun din vestul Berlinului, in apropiere de strada comerciala Kurfurstendamm. Tunisianul Anis Amri a devenit principalul suspect in acest caz dupa ce amprentele sale au fost descoperite in cabina camionului cu care a fost comis atentatul.

 

Politia italiana l-a impuscat mortal astazi, la Milano, pe Amri, cel care a condus camionul care a intrat zilele trecute in multimea adunata la un targ de Craciun din Berlin, omorand 12 persoane si ranind altele 50.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22