Atac armat în Ohio: Cel puţin 10 morţi, inclusiv atacatorul, şi cel puţin 16 răniţi

Dora Vulcan | 04.08.2019

Zece persoane, inclusiv atacatorul, au fost ucise într-un schimb de focuri în oraşul Dayton, statul Ohio (nord-vestul Statelor Unite), a anunţat poliţia locală duminică dimineaţă, transmit AFP și Reuters.

Pe aceeași temă

'Atacatorul este mort. Alte nouă persoane au fost ucise. Cel puţin 16 persoane au fost spitalizate din cauza rănilor'', a scris poliţia pe Twitter, cerând locuitorilor să evite zona, iar celor care au fost martori să ofere informaţii despre incident.

Autorităţile nu au furnizat detalii despre circumstanţele atacului, cu excepţia faptului că a avut loc în districtul Oregon al oraşului, un cartier cunoscut pentru cluburi de noapte, baruri, galerii de artă şi magazine, scrie Reuters.

Împuşcăturile au avut loc în această dimineaţă în barul Ned Peppers, în vestul oraşului Dayton, unde s-au deplasat numeroşi poliţişti şi ambulanţe, potrivit martorilor citaţi de mass-media locală, preluată de EFE.

"Am avut agenţi în imediata vecinătate când a început acest atac armat şi am putut să răspundem şi să-i punem capăt repede", a adăugat poliţia, care a indicat că evenimentul a început în jurul orei locale 01:00 (05:00 GMT) şi că Biroul Federal de Investigaţii (FBI) se află la faţa locului pentru a ajuta la anchetă.

Împuşcăturile au survenit la câteva ore după alt atac armat care a avut loc într-un centrul comercial din El Paso (sudul Texasului), soldat cu 20 de morți și 26 de răniți.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22