Atac armat la Viena - Cel puțin o persoană a murit

Redactia | 21.12.2018

Cel puţin o persoană a murit, iar alta a fost rănită după ce un individ a deschis focul, vineri, într-un restaurant din oraşul Viena, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate austriece.

Pe aceeași temă

O persoană a murit şi o alta a fost rănită într-un incident armat produs în centrul Vienei, a anunţat vineri postul public austriac ORF pe Twitter, fără a-şi preciza sursele, relatează Reuters. Serviciul de prim ajutor din Viena a confirmat că una dintre persoanele împuşcate în capitala Austriei a murit.

Incidentul armat produs vineri în apropiere de un restaurant cunoscut din centrul Vienei a fost cel mai probabil un 'act criminal ţintit' şi nu a fost vorba de 'împuşcături în serie', a anunţat poliţia austriacă, citată de Reuters şi dpa. Totuşi, circumstanţele incidentului nu au fost deocamdată stabilite.

Poliţia a anunţat mai devreme că două persoane au fost împuşcate în centrul Vienei. 'Două persoane au fost rănite astăzi (vineri) cu focuri de armă în jurul orei 13:30 (12:30 GMT) în zona Lugeck din Viena', a spus poliţia într-un comunicat.

Lugeck este un restaurant bine cunoscut în zonă. 'O urmărire este în prezent în curs de desfăşurare. Pentru moment nu se cunosc alte detalii', a precizat poliţia austriacă.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22