Atac la Londra: o femeie a blocat cu propriul trup accesul teroriştilor într-un restaurant

Dora Vulcan | 04.06.2017

O femeie a dat dovadă de un curaj excepțional în timpul atacului de pe London Bridge, de sâmbătă seară, relatează The Telegraph.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

Un taximetrist a povestit cum o femeie a baricadat cu propriul corp intrarea într-un restaurant din centrul Londrei, pentru a-i împiedica pe teroriști să îi rănească pe cei aflați înăuntru, relatează The Telegraph.

 

În cele câteva secunde în care femeia a reușit să țină ușa închisă, clienții restaurantului au ieșit pe ușa din spate, iar ea a reușit să scape nevătămată.

 

"Erau doi pasageri, au ieșit din restaurantul Black and Blue. Mi-au povestit cum i-au împiedicat pe teroriști să intre în local. Ea știa că nu au intenții bune și a baricadat ușa cu propriul corp, în timp ce teroriștii forțau ușa. A durat doar câteva secunde, pentru că ei au fost mai puternici. Oamenii au ieșit apoi pe ușa din spate, așa că probabil a salvat în jur de 20 de vieți", a povestit taximetristul.

 

Sâmbătă seara, trei atacatori la bordul unei camionete au intrat în plin într-o mulțime de pietoni în zona Podului Londrei, după care au ieșit din vehicul și au atacat trecătorii cu cuțite, făcând, după ultimul bilanţ, 7 morți și 48 de răniţi, înainte de fi uciși de poliție.

 

Acesta este al treilea atac care a lovit Marea Britanie în mai puțin de trei luni.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22