Atentat Bruxelles: MAE anunta ca un al patrulea cetatean roman se afla printre raniti

Vlad Toma | 23.03.2016

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat aseara ca exista un alt cetatean roman ranit in atacurile care au avut loc ieri la Bruxelles, bilantul romanilor raniti in urma celor doua explozii crescand astfel la patru.

Pe aceeași temă

 

"In continuarea informatiilor transmise pana la acest moment referitor la cetatenii romani afectati in atentatele de la Bruxelles, va informam ca a fost identificat un al patrulea cetatean roman ranit. Acesta este minor si se afla in prezent sub ingrijiri intr-o unitate spitaliceasca, asistat de un membru al familiei

 

Echipa consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Bruxelles s-a deplasat la spitalele din Bruxelles, pentru a le acorda cetăţenilor români răniţi asistenţa necesară în astfel de cazuri.

 

Celula de Criză a MAE, prin intermediul Ambasadei României în Regatul Belgiei, rămâne în legătură permanentă cu autorităţile locale şi continuă verificările.

 

Reiterăm că o echipă consulară mobilă din cadrul Celulei de Criză a MAE se va deplasa miercuri, 23 martie 2016, la Bruxelles, pentru a întări capacitatea de asistenţă consulară a ambasadei", anunta MAE intr-un comunicat.

 

Bruxelles a fost zguduit, marti dimineata, de explozii la aeroportul Zaventem si la mai multe statii de metrou. Capitala Belgiei a fost paralizata, armata a patrulat pe strazi. Pana in prezent s-au inregistrat 30 de morti si 200 de raniti. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22