Autocarul echipei irlandeze Aqua Blue Sport a fost incendiat în Spania

Dora Vulcan | 31.08.2017

Staţionat în parcarea hotelului Tryp Indalo, acolo unde sunt cazaţi cicliştii şi stafful echipei irlandeze, vehiculul a fost ţinta unui atac. Un individ a fost deja arestat, fiind suspectat că a fost implicat în incident. Deocamdată nu se ştie încă sigur dacă acesta a acţionat singur sau a avut "ajutoare".

Pe aceeași temă

 

 

 

"În acest moment există o anchetă în curs şi nu putem să dăm mai multe amănunte. A fost un atac caracterizat de laşitate şi ţinem să mulţumim Unipublic şi ASO pentru promptitudinea de care au dat dovadă în dorinţa de a ne ajuta", se arată într-un comunicat emis de Aqua Blue Sport.

 

Se vehiculează varianta unui atac terorist, în sensul în care evenimentul nu ar fi fost unul spontan, ci plănuit. Însă cu siguranţă că acesta nu a fost orchestrat de Stat Islamic sau alte grupări care au terorizat Europa occidentală în ultimii ani.

 

Din fericire, incidentul a avut loc noaptea, drept urmare în autocar nu se afla nimeni. Nicio persoană nu fost rănită, scrie Digi sport.

 

Decizia de a invita Aqua Blue Sport în Turul Spaniei a fost intens comentată în momentul în care s-au anunţat wildcardurile, echipa irlandeză având un lot extrem de subţire.  

 

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22