Avioane de luptă aduse la baza Krasnodar. Noi imagini din satelit cu activitatea militară a Rusiei

Redactia | 17.02.2022

Imagini noi din satelit arată că Rusia a adus noi echipamente militare în apropierea Ucrainei, inclusiv avioane de luptă, elicoptere de atac și unități de artilerie, arată imaginile din satelit.

Pe aceeași temă

 Imagini noi din satelit arată că Rusia a adus noi echipamente militare în apropierea Ucrainei, inclusiv avioane de luptă, elicoptere de atac și unități de artilerie, după cum arată informațiile obținute de o companie privată americană, informează Reuters.

Imaginile difuzate de compania Maxar Technologies, cu sediul în SUA, care monitorizează de câteva săptămâni acumularea de forţe ruse în preajma Ucrainei, nu au putut fi verificate în mod independent de Reuters, scrie Agerpres.

 State occidentale au atenţionat miercuri că prezenţa militară rusă se intensifică la graniţele Ucrainei, contrar insistenţelor Moscovei, care afirmă că şi-a retras parţial forţele. Imagini din satelit realizate în ultimele două zile arată că se construiește un nou pod peste un râu important din Belarus și un drum de legătură, la mai puţin de 6 kilometri de graniţa cu Ucraina.

 Videoclipuri postate săptămâna trecută pe rețeaua socială TikTok și pe alte platforme sociale păreau să infirme spusele oficialilor ruși că Moscova nu ar pregăti o invazie a Ucrainei.

 Mai mult, analiștii americani au explicat faptul că Rusia și-a desfășurat trupele în jurul Ucrainei așa încât militarii săi să poată ataca din trei direcții diferite. Aceștia avertizaseră că o invazie a Ucrainei ar putea avea loc în orice moment, chiar și în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22