Barack Obama întrerupe vacanța ca s-o ajuta pe Hillary Clinton în finanţarea campaniei

E.b. | 16.08.2016

Președintele american Barack Obama și-a întrerupt vacanța pentru a da o mână de ajutor candidatei democrate Hillary Clinton în finanțarea campaniei sale pentru președinția SUA, a relatat, luni, Huffington.

Pe aceeași temă

 

Astfel, Obama urma să participe la o colectare de fonduri a Partidului Democrat luni seara, la Martha's Vineyard, o insulă în apropiere de coastele statului american Massachusetts, unde își petrece vacanța împreună cu soția sa Michelle și cele doua fiice, Malia și Sasha, conform stiri.tvr.ro.

 

Democrații Hank Goldberg și soția sa Carol au organizat evenimentul la reședința lor din Chilmark, același oraș unde președintele își închiriază casa de vacanță.

 

Președintele avea programat să susțină un discurs, dar presa nu era invitată să asiste și la întrebările pe care urmau să i le adreseze lui Obama cei circa 60 de donatori.

 

Încasările de luni seara vor fi remise campaniei lui Hillary Clinton, Comitetului Național Democrat și Partidului Democrat din diferite state ale țării.

 

Hillary Clinton nu urma să participe la acest eveniment.

 

Casa Alba a declarat că președintele Obama este dornic să facă campanie și să o ajute pe cea care i-a fost secretar de stat.
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22