Barbatul suspectat ca voia sa comita un atentat la Paris a fost arestat

Dora Vulcan | 05.08.2016

Un refugiat afgan suspectat că voia să comită un atentat la Paris și care era căutat de poliție de o săptămână a fost arestat vineri dimineață la Paris, relatează mai multe media franceze, citate de cotidianul belgian Le Soir.

Pe aceeași temă

 

 

Potrivit informațiilor primite de forțele de ordine, bărbatul ar fi pregătit un atentat iminent. El a fost reținut vineri la Paris, în jurul orei locale 10.45, de către polițiștii din direcția de ordine publică și de la circulație care se pare că l-au recunoscut pe suspectul dat în căutare generală.

 

În prezent se efectuează analize pentru a determina identitatea bărbatului de 30 de ani refugiat în Franța și deținător al unui permis de ședere provizoriu emis în iunie pentru o perioadă de trei luni.

 

Refugiatul a făcut obiectul unei alerte a comisariatelor de poliție, care au primit la 31 iulie fotografia sa, dar și date privind identitatea și semnalmentele sale. De asemenea, se preciza că bărbatul era pe punctul de a acționa 'în centrul capitalei' sau 'în altă parte'. El era căutat de toate forțele de poliție din Franța de la 31 iulie.

 

Revista franceză Le Point a dezvăluit săptămâna trecută existența acestei atenționări, în contextul unei amenințări care ar fi vizat Parisul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22