Bashar al-Assad: Cetăţenii sirieni nu sunt de acord cu federalizarea ţării

Vlad Toma | 13.04.2016

Deputatul rus Aleksandr Iuşcenko a declarat recent că Bashar al-Assad se opune federalizării Siriei, deoarece considera ca cetatenii Siriei nu isi doresc asta iar tara ar fi astfel distrusa.

Pe aceeași temă

 

Lupta pentru viitorul Siriei este în curs la Geneva. Niciun cetăţean sirian nu este favorabil federalizării ţării”, a transmis Bashar al-Assad prin intermediul parlamentarului rus, anunta agentia Tass, citata de B1 Tv.

 

În februarie, Vladimir Putin a prezentat federalizării Siriei ca o posibila solutie a incheierii conflictului militar din aceasta tara.

 

Regimul de la Damasc a anuntat de asemenea ca va relua negocierile de pace cu reprezentanţii opoziţiei pe 15 aprilie.

 

Cea mai mare parte a fortelor rusesti din Siria a inceput retragerea din Siria, la mijlocul lunii martie, pentru ca Moscova si-a atins in mare obiectivele, a anuntat presedintele Vladimir Putin, dupa o intalnire cu ministrii rusi ai Apararii si Afacerilor Externe.

 

"Cred ca sarcina ce le-a fost incredintata Ministerului Apararii si fortelor armate ruse a fost, per total, indeplinita. Cu participarea armatei ruse... fortele armate siriene si fortele patriotice siriene au putut sa obtina o revenire esentiala in lupta impotriva terorismului international si au luat initiativa in aproape toate privintele", a spus presedintele rus.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22