Biletul cu instrucțiuni pentru Biden: Intri în sală, saluți participanții și te așezi pe scaunul tău

L. G. | 24.06.2022

Președintele american Joe Biden a lăsat din greșeală să se citească instrucțiunile cu ce trebuie să facă la o întâlnire, ceea ce alimentează zvonurile cu privire la funcțiile sale cognitive.

Pe aceeași temă

Președintele american Joe Biden a afișat din greșeală o foaie pregătită de consilierii săi cu instrucțiuni clare legate de ceea ce are de făcut, pas cu pas, la o întâlnire de joi de la Casa Albă: "Intri în Sala Roosvelt și saluți participanții".

Imaginile cu biletul cu notițe primite de la consilieri de către președintele american în vârstă de 79 de ani au fost surprinse de fotografi după ce Biden a ținut foaia invers, în loc să o țină cu notițele îndreptate spre el, scrie The Independent.

Biletul cu instrucțiuni a fost pregătit de consilierii lui Biden pentru o întâlnire a acestuia despre implementarea unui program de investiții în energie eoliană pe coasta de est a Statelor Unite.

În fotografia cu biletul pot fi văzute instrucțiunile exacte primite de Biden pentru întâlnire, la care președintele american a vorbit opt minute, notează și Fox News.

Instrucțiunile de pe biletul lui Joe Biden

  • Intri în Sala Roosvelt și saluți participanții.

  • Te așezi pe locul tău.

  • Intră presa.

  • Faci o scurtă declarație (este precizat și câte minute să vorbească, dar acea mențiune este acoperită de degetele președintelui).

  • Presa pleacă.

  • Îi adresezi o întrebare lui Liz Shuler, președinta AFL-CIO. Notă: Liz participă online la întâlnire.

  • Le mulțumești participanților.

  • Pleci din sală.

Potrivit unui articol din New York Times care citează surse democrate, liderii Partidului Democrat sunt speriați că Joe Biden ar putea să candideze din nou împotriva lui Donald Trump la alegerile prezidențiale din 2024, când actualul președinte va avea 82 de ani, și deja e recunoscut pentru multiplele gafe pe care le face.

„Politicienii au văzut ce înseamnă să ai un comandant șef care și-a făcut o reputație din gafele care au zdruncinat repetat diplomația globală prin remarci neașteptate, care au trebuit ulterior să fie respinse de membrii Administrației de la Casa Albă, și care a avut cele mai puține interviuri în comparație cu predecesorii săi recenți”, scrie cotidianul.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22