Bolsonaro, dat în judecată de jurnaliști pentru că și-a dat jos masca în timpul conferinței de presă

Redactia | 09.07.2020

Președintele Braziliei, negaționist al existenței coronavirusului și infectat cu SARS-CoV-2, a fost dat în judecată de jurnaliști după ce și-a dat jos masca în timpul conferinței de presă.

Pe aceeași temă

Jurnaliștii brazilieni au anunțat că îl vor da în judecată pe președintele Jair Bolsonaro, recent testat pozitiv pentru Covid 19, după ce acesta și-a dat jos masca și nu a păstrat distanța socială la o conferință de presă, expunându-i riscului de a fi contaminați, relatează CNN.

Asociația Presei Braziliene a transmis că va depune plângere la Curtea Supremă de Justiție. Asociația îl acuză pe președintele care a stârnit o serie de critici dure de-a lungul pandemiei din cauza modului în care a minimalizat riscurile noului coronavirus în una dintre cele mai afectate state din lume, discreditând măsurile de carantină, că i-a expus pe reporterii prezenți la conferința de presă de marți în care a anunțat că a fost depistat pozitiv.

Jurnaliștii îl acuză de iresponsabilitate. Trei posturi TV au fost prezente la conferința de presă, CNN Brasil, TV Record și TV Brasil. Reporterul CNN Brasil Leandro Magalhaes va fi testat și va lucra de acasă până la primirea rezultatului.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22