Bomba inainte de alegeri: FBI redeschide dosarul mesageriei private a lui Hillary Clinton

Dora Vulcan | 28.10.2016

Directorul FBI, James Comey le-a spus congrasmanilor americani ca Biroul de Investigatii examinează noi informații referitoare la serverul de e-mail personal al lui Hillary Clinton, o bombă politică, care vine cu 11 zile înainte de alegeri, informeaza CNN.

Pe aceeași temă

 

 

 

 "În cadrul unui caz distinct, FBI a luat cunoştinţă de existenţa unor e-mailuri care par pertinente pentru anchetă", scrie James Comey într-o scrisoare pe care le-a adresat-o vineri preşedinţilor mai multor comisii ai Congresului american, informeaza CNN. 

 

Scrisoarea a fost dată publicităţii de unii dintre aceştia.  

 

Vă scriu pentru a vă informa că echipa de anchetă m-a informat cu privire la acest lucru ieri, și am fost de acord că FBI-ul ar trebui să ia măsuri de investigare adecvate, concepute pentru a le permite anchetatorilor să revizuiască aceste e-mailuri pentru a stabili dacă acestea conțin informații clasificate", scrie directorul FBI.

 

"În pofida faptului că FBI nu poate să stabilească dacă aceste informaţii vor fi sau nu semnificative, iar eu nu pot preconiza cât timp ne va trebui pentru a duce la capăt acest efort suplimentar, apreciez că este important ca aceste comisii să fie ţinute la curent cu activitatea noastră, aşa cum am spus şi în trecut", adaugă James Corney. 

 

Departamentul de Justiție a refuzat sa faca vineri vreun comentariu. 

 

Surse de incredere citate de CNN spun ca aceste mailuri nu sunt legate nici de WikiLeaks şi nici de Fundația Clinton. Este de asemenea neclar dacă e-mailurile în cauză sunt trimise de Clinton.

 

Hillary Clinton si echipa ei de campanie au aflat de ancheta FBI vineri la bordul unui avion catre Iowa.

 

"Coruptia lui Hillary Clinton e pe un nivel nemaintîlnit până acum", a comentat Trump la o întâlnire din Manchester, New Hampshire. "Nu trebuie să o lăsăm să ducă aceasta schemă criminală cu ea în Biroul Oval", a adăugat el. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22