Catalian Ponor, in lacrimi dupa finala la barna. Ambasadorul britanic o sustine

E.b. | 16.08.2016

Gimnasta Catalina Ponor, in lacrimi. Tripla campioana olimpica in 2004, la Atena, Ponor s-a situat abia pe locul 7, ratand astfel o medalie olimpica la Rio de Janeiro.

Pe aceeași temă

 

UPDATE: Paul Bummell, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, a reactionat pe Twitter, dupa ce gimnasta Catalina Ponor a ratat o medalie, pe care si-o dorea mult, in finala Jocurilor Olimpice de la barna.

Diplomatul considera ca sportiva din Romania rămane un spirit olimpic adevarat, în ciuda esecului. „Pareri de rau pentru Catalina Ponor, un adevarat spirit olimpic, in ciuda dezamagirilor”, a scris ambasadorul Paul Bummell. 

 

Ponor dezvaluit cuvintele emotionante pe care i le-a spus campioana din Olanda, Sanne Wevvers, conform sport.ro.

 

"Din pacate am dat unda verde acelor mesaje negative si ganduri negative catre mine, acelor persoane care nu si-au dorit sa fiu aici. Ma bucur ca am luptat cat am putut, presiunea a fost mare, gandurile au fost multe. Asta e, campioana olimpica sunt, nu o data ci de trei ori, nu am avut nimic de pierdut, daca n-a fost sa fie, asta este.

 

Ma influenteaza aceste energii negative, au fost multe mesaje peste care nu pot sa trec cu vederea, mesaje foarte dure, nu vreau sa le dau apa la moara, dar m-au atins. Mi-am dorit sa le dau peste nas, dar nu am reusit, mi-am dorit prea mult. Nu sunt mesaje din interiorul sportului, ci de la diversi oameni.

 

Olandeza mi-a spus ca am fost exemplul ei in 2004, si de aceea a ajuns aici, ca si-a dorit foarte tare sa fie ca mine. Nu sunt o persoana sa doresc raul cuiva, mi-am dorit sa isi faca exercitiul cum trebuie. Ea a avut un respect foarte mare pentru mine, o felicit din tot sufletul.

 

Cand echipa de scrima a castigat medalia pe echipe pe mine m-a bufnit plansul. Mi-a fost foarte greu sa vad o echipa castigand. Am venit la a doua editie olimpica, stiu sentimentul de a castiga cu echipa, de a primi medalia cu echipa, mi-a trezit amintiri placute, am plans de bucurie. Cred ca o jumatate de ora n-am putut sa ma opresc, pentru mine medalia cu echipa a fost cea mai valoroasa. Din pacate nu am putut sa fac echipa la acest concurs, au lipsit si Larisa, si Laura... din pacate ele au fost la mondiale, fara mine."

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22