CNN: Donald Trump, dispus la o intrevedere cu Putin inainte de instalarea la Casa Alba

Dora Vulcan | 18.10.2016

Donald Trump, candidat republican la Casa Alba, este dispus sa aiba o intalnire cu Vladimir Putin inainte de pontentiala instalare la Casa Alba, ca presedinte ales al SUA. Trump a numit o astfel de intalnire "un lucru minunat", informeaza CNN.

Pe aceeași temă

 

 

"Cred ca pot sa ma vad in ipostaza de a ma intalni cu Putin, sa ma intalnesc cu Rusia inainte de inceputul administratiei [mele]. Cred ca ar fi un lucru minunat", a spus el, citat de CNN. 

 

 

"Se spune: "Rusia il iubeste pe Donald Trump si Putin il iubeste pe Donald Trump (...). Il insulta (pe Putin) in mod constant, nu e de mirare ca el nu-i suporta pe Obama si pe Hillary Clinton", a spus Trump in interviul acordat unui post de radio american citat de CNN. 

 

 

Afirmatiile lui Trump apar intr-un moment de maxima tensiune intre Rusia si SUA, dupa esecul unei intelegeri asupra Siriei si dupa acuzatiile SUA ca Rusia s-ar afla in spatele mai multor actiuni de spargere a comunicatiilor Partidului Democrat.

 

 

Deschiderea fata de Vladimir Putin manifestata de Trump si de reprezentanti de seama ai echipei sale de campanie a devenit, de altfel, unul dintre caile principale de atac ale taberei Clinton la adresa candidatului republican.

 

 

Trump a vorbit cu admiratie despre programul militar nuclear rus -  "cu mult inaintea noastra" - si a atacat-o pe Clinton pentru opozitia sa fata de Kremlin: "Vorbeste dur cu Rusia. N-ar trebui sa vorbeasca asa dur (...) Sincer, daca ne intelegem cu Rusia si am inlatura ISIS, ar fi un lucru bun, nu un lucru rau". 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22