Cotidianul Bild îi spune lui Erdogan că este «persona non grata» în Germania

E.b. | 15.03.2017

Bild, cel mai mare cotidian german, susținea miercuri pe prima pagină că 'îi spune adevărul în față' președintelui turc Recep Tayyip Erdogan, proclamându-l persona non grata în Germania și denunțând ''nebunia puterii sale'', relatează AFP.

Pe aceeași temă

 

 

În plină criză diplomatică germano-turcă și turco-europeană în legătură cu referendumul privind sporirea prerogativelor prezidențiale ale lui Erdogan, Bild plbică prima sa pagină o fotografie a liderului turc, vizibil iritat, titrând ''Bild îi spune lui Erdogan adevărul în față'', conform AFP., preluată de Agerpres.

 

''Nu sunteți un democrat, aduceți prejudicii țării dumneavoastră! Nu sunteți binevenit aici '', scrie tabloidul german, care susține că are un tiraj de două milioane de exemplare pe zi.

 

''În nebunia puterii sale, egomaniacul Erdogan îi ațâță pe turci împotriva Europei'', continuă cotidianul, care îl acuză pe ''micul om din Bosfor'' că ''distruge țara''.

 

Ankara este în plină dispută cu mai multe țări europene, în frunte cu Germania și Olanda, după interdicția impusă mai multor miniștri de a face campanie în diaspora turcă în favoarea lui ''DA'' la referendumul din 16 aprilie privind sporirea prerogativelor președintelui Erdogan.

 

Erdogan a acuzat Berlinul de metode ''naziste'', că-i sprijină pe ''teroriști'' în țara sa și că promovează respingerea referendumului. 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22